Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/tsr10.dk/public_html/counter4all.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/tsr10.dk/public_html/counter4all.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /var/www/tsr10.dk/public_html/counter4all.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/tsr10.dk/public_html/counter4all.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0
Skal du på Roskilde Festival i 2016?

Skal du på Roskilde Festival i 2016?

Nu nærmer Roskilde Festival 2016 sig stille og roligt. Og spørgsmålet er, om du skal med?

De første navne er allerede offentliggjort. Og det tegner lovende. LCD Soundsystem er blevet gendannet og kommer på Roskilde. Det samme gør Mø, New Order og PJ Harvey også.

Red HotOg så er der jo Red Hot Chili Peppers, som lavede en frygtelig koncert, sidst de var i Roskilde. Så de har forhåbentlig noget at revanchere.

Der mangler dog stadig at blive annonceret en række navne. Så der kan komme masser af andet, interessant musik på plakaten stadig væk.

Men faktisk er musikken måske i virkeligheden ikke så vigtig. For det er hele atmosfæren på Roskilde, der gør festivalen unik.

De først fire dage foregår festen i det kæmpe lejrområde på en mark lidt uden for Roskilde. Her er fest og glade dage døgnet rundt. Så hvis du er kommet for at sove, så er det nok ikke lige her, du skal opholde dig.

Vil du til gengæld gerne møde en masse nye og spændende mennesker, så er det lige det rette sted.

Efter fire dage åbner portene til selve pladsen så om onsdagen. Og her starter så et nyt kapitel med musik – hvilket dog ikke betyder, at festen i campingområdet slutter.

For at få mest muligt ud af festivalen, bør du planlægge lidt af musikken på forhånd. Og sørg for ikke at satse på alt for meget. For der skal også være plads til at gå lidt rundt på må og få for at opleve nye ting.

Sørg også for at prøve noget af det spændende mad, der er. Skiburgere er fine – men ikke en hel uge. Heldigvis er der masser af sunde retter også.

Så ses vi på Roskilde? Det håber jeg, at vi gør…

Previous post: